Транспорт на личен багаж

Защо Ви е нужен транспорт на личен багаж?

Най-често транспорт на личен багаж се извършва, когато Ви е нужно да се преместите от едно място на друго. При големи и мащабни премествания личния багаж е в непосилни количества за сам човек.

Ние можем да предложим транспорт на лични вещи от и до всяка точна на България.

Давид Транс използва чисти и поддържани камиони и бусове, които са предназначени само за превоз на лични вещи. Можете да бъдете сигурни, че Вашия багаж ще бъде в правилните ръце. Ние държим на сигурността и доброто съхранение.

При приемане на Вашата поръчка ние опаковаме добре Вашите вещи, за да могат да стигнат на правилното място цели и непокътнати. Нашите служители стриктно подреждат личния Ви багаж при транспорт, така че да не бъде объркан с вещите на наши други клиенти.

Ние помагаме на нашите клиенти с изготвянето на цялата документация при транспорт на личен багаж.

Какви транспортни средства използваме за превоз на личен багаж?

При превоз на лични средства транспортните средства могат да бъдат най-различни. Това зависи от големината и обема на Вашите вещи. Ако обемът на личния Ви багаж е по-голям, то ние използваме големи камиони, но ако имате не голям багаж, то не използват малки бусове или микробуси.

Често пратките съдържащи личен багаж се съчетавам, за да може да използва максимално пространството на превозното средство.

В много жилищни райони достъпът на големи камиони е трудно достъпен, затова ние се съобразяваме, както с района, така и с големината на Вашия багаж.

Транспортни средства, които използваме са:

  • Бусове;

  • Соло камиони с товароподемност до 3,5 тона;

  • Стандартни бордови камиони с товароподемност до 24 тона;

  • Фургони до 20 тона;

  • Обемни автомобили.

Транспорт на лични вещи като комплектен товар

Вашите лични вещи могат да се транспортират като комплектен товар. Това означава, че те могат да се превозват в отделен камион предназначен само за Вашите вещи.

Ако не желаете Вашите вещи да се транспортират с вещите на други наши клиенти, то Вие можем да Ви предложим превоз на комплектен товар.

Експресен превоз на личен багаж

Ако се нуждаете от експресен превоз на личен багаж, то ние можем да Ви предложим тази услуга бързо и качествено.

Експресен превоз на личен багаж извършваме на територията на цяла България.