Групажен транспорт

Какво представлява Групажен транспорт?

Групажният транспорт е перфектно решение за малкия и среден бизнес, а и за частни лица, които искат да транспортират пратки от точка А до точка Б. Групажни пратки са тези пратки, които се съчетават заедно с пратките на други клиенти. Обикновено обема на тези пратки по отделно не е голям, но взети заедно успяват да заемат цялото пространство на камиона.

При постъпване на Вашата заявка нашите служители бързо разпределят Вашата групажна пратка, така че да няма чакане за събиране на пратки.

Ние превозваме всякакви видове групажни пратки, което е голямо предимство пред останалите транспортни фирми.

Без значение количеството пратки и обем ние можем да съчетаем Вашата пратка, така че да може да пристигне на време.

Когато се извършва превоз на трупажна линия, Вие заплащате само цената за Вашата пратка. Ако стоката Ви не е достатъчна, за да запълни пространството на даден камион, то ние я разпределяме по подходящ начин. Разбира се, Вас това не трябва да Ви вълнува, важното е пратката да бъде изпратена и доставена в уговорените срокове.

Безопасен групажен транспорт

Давид Транс предлага безопасен групажен транспорт, благодарение на опаковката, с която защитаваме пратките Ви. Можете да бъдете сигурни, че пратката Ви ще пристигне с нужното качество без повреди.

Давид Транс предлага групажен транспорт на голям набор от услуги

Най-често нашите клиенти търсят превоз на:

  • Транспорт на безопасни товари от всички съществуващи видове;

  • Транспорт на продукти, изискващи хладилни камери.

Цени за превоз на групажен транспорт

Цените за превоз на групажна линия се определят лесно. Нужно Ви е да можете да ни опишете големината на Вашата пратка и то с точни размери. Когато имате необходимите размери, можете да се свържете с наш служител, който да Ви даде конкретна цена за услугата.

Разбира се, съществува разлика между транспорта на обикновени пратки и бързооборотни стоки например. Това е така, тъй като бързооборотните стоки се доставят при необикновени условия. Именно по тази причина цената на услугата, включваща хладилни камери е по-висока.