Вътрешен транспорт

Вътрешен транспорт

Давид Транс е решение, когато искате да транспортирате стоки и продукти на територията на България. Ние правим доставки в цялата страна и във всяко населено място. Давид Транс се грижи за съхранението на Вашите пратки до момента, в който те достигнат на посоченото място. Много често нашите клиенти избират нас, за да спестят разходи и време за доставка на дадена пратка. Нашите служители могат да свършат работата вместо Вас, а цената на услугата би била конкурентна.

Давид Транс има добре изградена партньорска мрежа и имаме възможността да доставяме Вашите пратки за много кратко време. Обикновено доставянето на пратки на територията на България се извършва в рамките на 24 часа.

Превозваме всякакви по обем стоки и пратки, като притежаваме нужните транспортни средства за това. Хубаво е пратките Ви да бъдат опаковани, но не е проблем пратките Ви да бъдат опаковани от нашите служители. Нужно е да споделите с наш служител, че искате да заявите опаковане. Опаковането е важно, за да могат Вашите пратки да стигнат здрави до посочения адрес.

Разполагаме със следните видове транспортни средства за вътрешен транспорт:

 • Бусове;

 • Соло камиони;

 • Камиони до 12т.

Благодарение на големия избор от транспортни средства можем да гарантираме превоз на всякакви по вид пратки и вещи.

Защо да изберете Давид Транс за вътрешен транспорт?

Ние работим изключително експедитивно по отношение на приемане на Вашите пратки. Можем да реализираме приемането на Вашата пратка и пускането й за доставка в рамките на същия ден.

Ние работим гъвкаво и реагираме бързо на промените от Ваша страна. Отворени сме за дългогодишно сътрудничество с фирми, които имат нужда от нашите услуги.

Доставка на следните вещи и пратки в България можете да откриете при нас:

 • Автомобили и други транспортни средства – Транспортирането на автомобили е услуга, която не всяка транспортна фирма може да Ви предложи. Ние разполагаме с репатрак, с който можем да поставим автомобили, бусове и други транспортни средства.

 • Електротехника – Голяма електротехника се доставя трудно с обикновена кола, затова ние имаме решение за всички наши клиенти. Ние гарантираме доброто съхранение на Вашите вещи.

 • Бързооборотни стоки – Бързооборотните стоки са тези стоки, които се развалят бързо, ако не се съхраняват правилно. Ние разполагаме с необходимите транспортни средства оборудвани с хладилни камери.

 • Мебели и обзавеждане.

 • Напитки и храни.

 • Потребителски стоки.

Вътрешен транспорт в България

Икономиката на Република България се уповава на добрия и надежден вътрешен транспорт. Ако транспортът се случва със забавяне е възможно търговията да се осъществява бавно и несигурно. Загубите могат да бъдат огромни при сериозни забавяния. Ние от Давид Транс гарантираме бърз и навременен вътрешен транспорт в България.

Давид Транс транспортира на територията на България, чрез пътната мрежа в страната. Ключов момент при доставките е бързият транспорт, който Ви дава право да се превърнете в конкурент номер едно.

Ние доставяме до всяка точка на България широка гама от услуги.

Давид Транс може да Ви предложи доставка на:

 • Отделни колети;

 • Групажни пратки;

 • Големи и обемни пратки от няколко пакета;

 • Цял камион само с Ваши пратки.

Пристигането на Вашите пратки се случва в рамките на 2 и 24 часа. Всяка Ваша пратка се обработва с особено внимание от нашите професионални служители.

Защо да изберете Давид Транс за вътрешен транспорт?

Можем да изброим няколко основни причини, поради които нашите клиенти избират нас пред другите транспортни фирми.

 1. Доставяме всякакви товари до всяко населено място в България. – Ние доставяме дори до места, които са трудно достъпни и малко населени. Много от транспортните фирми избират да не доставят до такива места, но ние можем да гарантираме коректно отношение на клиенти от цялата страна.

 2. Гарантираме сигурност и надеждност. – При пратки, за които е нужен температурен режим, ние разполагаме със специализирани камиони.

 3. Ние предлагаме бърза и експресна доставка.

Услугите, които предлагаме в България са превоз на групажни пратки и на цели товари.

Превоз на групажни пратки в България

При нужда от превоз на малък на брой малки пратки от врата до врата в България Давид Транс предлага услугата с високо качество. Тези пратки не заемат цялото пространство на камиона, а остава място за пратки и на други клиенти. По този начин се комбинират пратки на различни клиенти.

Превоз на цели товари в България

Целите товари заемат цялото пространство на камиона, затова те ангажират цял камион за превоз. При тази услуга Вашата заявка се обработва отделно и не се изчакват други клиенти.