Транспорт на фармацевтични продукти

Транспорт на фармацевтични продукти

Давид Транс е транспортна фирма, която е специализирана в транспортни услуги. Една от услугите, които предлагаме е транспорт на фармацевтични продукти.

Лекарствата са свързани силно със здравето на хората, затова е нужно тяхното транспортиране да се извършва с особено внимание.

Фармацевтичните продукти изискват температурен контрол при транспортиране:

  • Фармацевтични продукти и медикаменти с температурен контрол от 15°С до 25°С

  • Фармацевтични продукти и медикаменти с температурен контрол от 2°С до 8°С

  • Фармацевтични продукти и медикаменти с температурен контрол от -15°С до -25°С.

Съществуват лекарства в различни физични състояния, затова и техният начин на съхранение е различен. Освен това съдържанието на лекарствата е разнообразно и в зависимост от това те трябва да се съхраняват на различни температурни стойности.

Давид Транс предлага транспорт на фармацевтични продукти с камиони, притежаващи хладилна камера.

Нашите камиони са с най-високо ниво на оборудване при превоз на бързооборотни стоки и лекарства.

Хладилен транспорт се извършва на територията на България и от България до страните от Европейски съюз, Англия, Украйна, Турция и Русия и обратно. Давид Транс може да гарантира да своите клиенти температурни стойности от -25°С до +25°С.

Транспортните ни средства притежават всички нужни документи, за да превозват стоки, на които им е необходима хладилна камера.

Когато извършваме превоз на фармацевтични продукти, трябва да ни запознаете добре с нужните температурни стойности за съхранение, за да можем да се съобразим с тях. Нашите служители са истински професионалисти и притежават всички необходими сертификати, за да бъдат водачи на камиони с хладилни камери.

Всички камиони на транспортна фирма "Давид Транс" са снабдени с термо ленти.