Транспорт на комплектни товари

Какво представляват комплектни товари?

Комплектните товари представляват пратки, които са собственост само на един клиент.

Те са достатъчно голям брой и обем, така че за тяхното транспортиране е нужен самостоятелен камион. Обикновено те не се съчетават с пратките на други клиенти.

Възможно е Вашата пратка също да се зачете за комплектен товар, ако Вие не желаете тя да пътува с други товари. За целта ще бъде нужно да се ангажира отделен камион само за нея.

Когато имате нужда от транспорт на комплектни товари, можете да разчитате на Давид Транс. Разполагаме с голям набор от транспортни средства, подходящи за всеки вид товар.

Хубавото при този вид транспорт е, че не е нужно да изчаквате други клиенти, за да се запълни цял камион.

Какви са предимствата при транспорт на комплектни пратки от Давид Транс?

Ние можем да Ви предложим бърза оферта с конкурентна цена. Нашите служители извършват превоз на комплектни пратки в оказаните срокове с нужното качество.

Давид Транс гарантира за сигурността на Вашите пратки, като всяка пратка може да престои в склад при нас.

Нашите клиенти избират нас, когато имат нужда да транспортират голям обем палета, а пратката трябва да стигне за максимално кратко време.

Разполагаме със следните транспортни средства за комплектни пратки:

  • Бусове – Бусовете са най-универсалното решение при транспорт на комплектни товари. Бусовете са най-доброто превозно средство за запълване на максимума на пространството. Те могат да бъдат запълнени с товари с не толкова голям обем и също не се използват за превоз на бързооборотни стоки.

  • Фургони – Фургоните се използват за средни по обем и размер товари. Обикновено фургоните се използват за комплектни товари от 2 до 8 тона.

  • Камиони – Камионите се използват за международен транспорт на комплектни пратки.

  • Бордови автомобили – Бордовите автомобили се използват за пратки с голям обем.

  • Дрехарки – Дрехарките са транспортни средства, където се съхраняват правилно дрехи. Те са оборудвани с закачалки за дрехи, което позволява всяка дреха да се достави без да бъде намачкана или замърсена.

  • Хладилни камиони за бързооборотни стоки – Хладилните ни камиони разполагат с хладилни камери, където стриктно се следи за температурата във всеки камион. Благодарение на хладилните камери всички продукти пристигат в нужното им състояние и качество.