Какво представлява превоза на стоки под температурен режим ?

Публикувано от: Администратор ( 09.08.2022 )

Когато имате стоки изискващи специален температурен режим, ние от Давид транс можем да Ви предложим решение за превоза им. Нашата фирма разполага с хладилни камиони, които са оборудвани с температурни агрегати, които ни дават възможността да регулираме температурата в камиона до подходящите градуси за вашата стока. Поддържането на определен температурен режим е изключително важно за запазването на годността и вида товара.
Стоките изискващи спазване на определена температура ,включват различни храни, замразени и пресни. Освен хранителните продукти цветята също и се нуждаят от спазване на определена температурна среда за да се запазят свежи и красиви.
При нас можете да заявите и превоз на други стоки и товари с по-къс срок на годност, като шоколадите и други шоколадови изделия, плодове и зеленчуци- пресни или замразени.
Ние предлагаме превоз и на фармацевтични продукти , за които е задължително спазването на температурен режим при транспортирането им.

С превозите организирани с нашите хладилни камиони, можете да разчитате на спазването на необходимите температурни условия през целия път от вашият склад до вашите партньори.
Ние знаем, колко е важно за нашите клиенти стоката да пристига бързо, за това ние подбираме най-подходящите маршрути за да може това да се осъществи.

Споделяне в социалните мрежи: